El fons del barranc

La coneixença dels barrancs d'Aixerto i Besant és una de les experiències més interessant de la tardor d'aquest any. No tinc paraules per expressar l'emoció que em va fer recórrer aquestes contrades tan feréstegues, ens uns dies de Tots Sants de gran qualitat fotogràfica. N'he parlat al meu bloc de muntanya i he penjat totes les fotos a la meva pàgina personal.

De les fotografies que vaig poder fer en aquells dos dies de bon excursionisme, intensos i apassionants, n'he triat una que —potser— aconsegueix transmetre una mica les sensacions que aquells barrancs em van produir.

Barrancs minerals, vegetació en el moment de l'esclat del color, solitud absoluta, desolació i aïllament, camins mil·lenaris, terreny d'aventura, bordes precàries, desnivells feréstecs, ... Tot això i més.